Wintersporten in Tirol

Tirol is al jaren de meest populaire wintersport bestemming voor Nederlanders en Belgen, logisch want het is dichtbij, de voorzieningen zijn uitstekend en de apres-ski is uitgevonden in dit prachtige stukje Oostenrijk.

Uitstekende skigebieden in Tirol

Dankzij de investeringen van de laatste jaren zijn praktisch alle skigebieden in dit Oostenrijkse Bundesland sneeuwzeker. Dankzij sneeuwkanonen en moderne technieken zorgen de skigebieden voor perfecte wintersport condities.  Verder kunnen de skigebieden in Tirol zich presenteren met moderne voorzieningen en hyper moderne liften.
Innsbruck is de stad met het Goldenes dachl, of te wel het huis met het gouden dak, sinds enige tijd wordt de Tiroller Hoofdstad dagelijks met een directe vlucht uit Amsterdam door Transavia aangevlogen. In minder dan 2 uur kun je dus al op de skipistes staan.
Of je nu komt voor de prachtige Zillertal Arena, of liever kiest voor een klein en knus skigebied zoals dat van Alpbach, je voelt je altijd welkom in Tirol. Geniet van de prachtige uitzichten op grote hoogte en van de heerlijke Tiroller keuken en sluit natuurlijk af met een lekkere Schnapps of een goede Oostenrijkse wijn.